OK
Mobilmenu
Mobilmenu

Hem
Om Rum & Stuga
Om Parkvillan
Våra objekt
Hyr ut
Varför oss?
Marknadsföring
Försäkringar
Avtal och blanketter
Tips
Intresseanmälan
Vanliga frågor
Kontakta oss
Sök & boka direkt
Tillgängligheten är LIVE
Var
Typ av boende
Antal bäddar
Ankomst
Avresa
Centrala lägenheter i Kungshamn nära Smögen.
En minuts promenad till Kungshamns centrum och en kort båtfärd till Smögenbryggan.

Varför oss?

Smögen Rum o Stuga erbjuder förmedling av fritidsboenden med en mycket konkurrenskraftig förmedlingsprovision och stor lokal kännedom. Vi har lång erfarenhet av att ge service till turister och god kännedom om vår turistkommun. Vi tror helt enkelt att vi är det bästa alternativet och erbjuder därför villkor som de flesta andra har svårt att konkurrenter med.

Genom att vi arbetar lokalt så kan ni snabbt komma i kontakt med oss och vi kan ge Er personlig service och skräddarsy arrangemanget helt efter behov och önskemål. Vi sätter priser i samråd med Er och vi ombesörjer fotografering och förslag till texter som sedan publiceras i marknadsföringen.

I vårt bokningssystem kan gästerna genomföra sin bokning direkt online och vi ombesörjer inkasseringen av hyreslikvider och står kreditrisken. Ni får full ersättning om gästen avbokar en bekräftad bokning mindre än 14 dagar före ankomst.

Våra avtal bygger inte på att man låser upp sig för långa perioder utan att man, även under avtalsperioden, ska kan kunna använda sitt hus om man plötsligt får lust till det. Likaså går det bra att göra egna bokningar. Man kanske själv har hållit på med uthyrning i egen regi och plötsligt får en förfrågan från någon gammal hyresgäst.